Warmtepomp wint aan populariteit

25-09-2015

Het gebruik van een warmtepomp wint aan populariteit. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat steeds meer gebouweigenaren kiezen voor deze duurzame manier van verwarmen en verkoelen. Het systeem is gebruiksvriendelijk, goed voor het milieu en leidt tot een verlaging van de energierekening.

Elk jaar worden er meer warmtepompen geïnstalleerd, maar nog steeds zijn installateurs, architecten en woningcorporaties lang niet altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Omdat hier wel veel vraag naar is, organiseert vakblad Warmtepompen voor de vierde keer de Warmtepompen Innovatieroute.

De route kan gelopen worden tijdens de Vakbeurs Energie 2015, die van 6 tot en met 8 oktober plaatsvindt in Den Bosch. Tijdens de route worden architecten, installatie-adviseurs en medewerkers van vastgoedbederijven en woningcorporaties geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen.

Actuele ontwikkelingen
Tijdens de Vakbeurs Energie worden de deelnemers in groepen van maximaal 12 personen verdeeld en langs vijf stands geleid. Experts op het gebied van warmtepompen vertellen elk 15 minuten over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. De route bezoekt onder andere stands van Stulz, Inventum, Spirotech en Henrad-Stelrad.

De Warmtepompen Innovatieroute vindt plaats op woensdag 7 oktober om 11 uur en donderdag 8 oktober om 14 uur. Deelname is gratis en u kunt zich tot en met 5 oktober aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en praktische informatie.

Meer weten?
Wilt u meer weten over warmtepompen en andere verduurzamings mogelijkheden? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, die plaatsvindt op 6, 7 en 8 oktober in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie en om u in te schrijven op de webpagina van de Warmtepompen Innovatieroute.

Om gratis toegang te krijgen tot de Energiebeurs, moet u zich van tevoren via één van de exposanten hebben aangemeld. U kunt dit doen via onze partner het Nederlands Platform Warmtepompen. (Aan de deur betaald u anders € 35,-)

Bron: Renovatieprofs.nl
<< terug